För utställare

Hitta hit

Quality Hotel Galaxen
Jussi Björlings väg 25
784 32 Borlänge

Öppettider

8 – 9 november

Fredag: 17.00 – 22.00
Lördag: 12.00 – 16.30
Lördag: 17.00 – 22.00

Inte anmälda än?

Fyll i formuläret och anmäl er till en otrolig mässa med mycket besökare!

Om mässan

Borlänge Öl & Whiskymässa arrangeras i samarbete med Sveriges största ideella Whiskyklubb med över 40.000 medlemmar – SMAD (Single Malt Academy of Dalecarlia).

Under två dagar besöker varje år cirka 2500 besökare. Mässans huvud målgrupp är privatkonsumenter mellan 30-55 år, både manliga och kvinnliga besökare.

Våra tidigare utställare berömmer Borlänge publiken som varje år visat ett stort engagemang och intresse för att vilja lära sig mer om mässans drycker.

Besökare

Vi beräknar för 1.200 besökare per mässpass.
Biljettförsäljning kommer ske via Tickster.com.

Monterpris

Vi erbjuder följande monteryta: (pris exkl. moms)

  • 3x2m, kostnad 6.250 kr
  • 4x2m, kostnad 7.250 kr
  • 6x2m, kostnad 9.250 kr

I monterpriset ingår montervägg, matta samt elanslut-ning 10A/230V. Önskar ni boka annan monteryta än ovan eller behöver ni hyra utrustning utöver vad som ingår i monterpriset?

Skicka en fråga till e-post: malin.ohlers@strawberry.se

Tillstånd och försäljning av alkohol

Galaxen står som ansvarig för utskänkningstillståndet för mässan. Detta gör att ni som utställare inte behöver söka separat tillstånd.

Provsmakning av alkoholdrycker måste köps av mässbesökaren med deras egna kontokort. Vår samarbetspartner Corego tillhandahåller terminaler. Ingen provsmakning får ske med kontanter eller andra betalningsmedel. Med alkoholdryck avses en dryck som innehåller mer än 2.25% volymprocent alkohol. Galaxen ersätter er med 90 % av försäljningen.

Smakprov 10 cl öl och 2 cl starksprit. Det är inte tillåtet att sälja hela glas eller flaskor till besökarna.

Sista servering 15 minuter innan stängning.

Marknadsföring

Marknadsbearbetning kommer att ske i följande kanaler: Egen webbsida, via kontakter med whisky-klubbar och ölklubbar, via egen facebooksida, press-meddelanden.

Utställarhotell

Ni som utställare erbjuds att bo under samma tak som mässan på Quality Hotel Galaxen.

Boende bokar ni på e-post:
q.galaxen@strawberry.se

eller på telefonummer:
0243-21 60 00.

Uppge kod: ”Utställare Öl & Whisky”.

Faciliteter

Galaxens lokaler lämpar sig utmärkt för ett sådant här arrangemang. Vi har mässutrymme, restaurang med eget kök, pub med mysig miljö och eget hotell med 127 rum. Quality Hotel Galaxen i Borlänge, Dalarna är byggt för effektiva konferenser, möten, utställningar och nöjen. Våra 16 konferenslokaler välkomnar grupper på mellan 2-800 personer. Lokalerna är välutrustade och kan snabbt och enkelt anpassas för olika behov och önskemål. Fast Internetanslutning finns i alla konferenslokaler. Detta gör det extra smidigt för både utställare och besökare. Galaxen ligger centralt i Borlänge och nära till kommunikationer.

Översiktskarta Galaxen

Översiktskarta Mässområde

Frågor & svar

Är biljetterna personliga?

Biljetterna är inte personliga, så det går bra att t.ex. ge bort dem i present. Inga byten eller återköp på köpta biljetter till En Öl & Whiskymässa.

Hur gammal måste man vara?

18 år. Inga personer under 18 år är tillåtna på mässan (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk legitimationskontroll.

Finns det även hela flaskor alkohol till försäljning under mässdagarna?

Nej, det är endast smakprov som man kan köpa på mässan.

Kan man betala med Swish eller kontanter på plats?

Inte för dryck i montrarna, utan där är det ditt kontokort som gäller. Däremot finns det delikatesser att handla, och då fungerar det bra med andra betalmedel som Swish och kort beroende på vilka betalmedel delikatessutställaren erbjuder.

På Quality Hotel Galaxens restaurang är det kortbetalning som gäller.

Kan man lämna tillbaka sin biljett eller byta dag?

Nej, köpt biljett går inte att lämna tillbaka eller byta till en annan dag. Däremot är biljetterna inte personliga, så det går bra att t.ex. ge bort dem i present.

Ingår det smakprover?

Nej